2105746076 Λεωφόρος Θηβών 416, Περιστέρι tentes.kiriakopoulosmarios@gmail.com
hero image
 

Τέντες
Τεντοτεχνική Μ. Κυριακόπουλος - Ηλεκτρικές - Ηλεκτρονικές - Αυτοματισμοί - Πέργκολες - Ειδικές Κατασκευές - Αλλαγή Πανιών - Περιστέρι Αττική


Ζώντας στην πιο ηλιόλουστη χώρα της Μεσογείου, στην Ελλάδα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό και χαλαρωτικό είναι να απολαμβάνεις με ασφάλεια και προστασία το φυσικό περιβάλλον. Μέριμνά μας είναι η μελέτη και εγκατάσταση μιας ποιοτικής τέντας που να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου σας. 

Στην Τεντοτεχνική Κυριακόπουλος αναλαμβάνουμε τη μελέτη και εγκατάσταση τεντών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, περίπτερα και καταστήματα.
Ελάτε να επιλέξουμε μαζί ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία σε τεντόπανα, το ιδανικό ύφασμα, χρώμα και σχέδιο ανάλογα με το ύφος και τη διακόσμηση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Ρωτήστε μας για όλες τις νέες τεχνολογίες και επιλέξτε το μηχανισμό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. 

Διαθέτουμε βραχίονες αλουμινίου με ανοξείδωτα συρματόσχοινα, τεντόπανα αντοχής, αδιάβροχα και ανεξίτηλα, πλαστικά PVC Βελγίου, ζελατίνες κρυσταλλιζέ, ενσύρματα-ασύρματα μοτερ somfy, καποτίνες, συστήματα PINTO και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, βασισμένο στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.
Εγγυόμαστε το καλύτερο αισθητικό αλλά και ποιοτικό αποτέλεσμα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.